deeren-2

Bedrijf:

De Beauvoordse Walhoeve is een gemengd landbouwbedrijf, gespecialiseerd in melkvee en melkverwerking. Alle kazen en producten (chocolademousse, tiramisu,…) worden bereid met de verse melk van de eigen koeien.  Dit zorgt voor de authentieke smaak van deze ambachtelijke producten.  Alles wordt met zorg vervaardigd in het splinternieuw, professioneel ingericht zuivelatelier.

.

.

Functie:

Je wordt aangenomen als bereider van de desserts.  Je houdt je bezig met het hele productieproces van de “zuivel” producten (van melk tot afgewerkt product).

Dit houdt voornamelijk in:

  • Zelfstandig desserts en aanverwanten maken (chocomousse, tiramisu, yoghurt, ijstaart, boter, karnemelk, ijs draaien, .…)
  • Helpen verpakken van boter, karnemelk, ….
  • Afvullen in potjes, etiketteren en stockeren
  • reinigen van de hulpmiddelen, productie- en stockageruimtes

Daarnaast kunnen nog bijkomende taken/klusjes gevraagd worden.

 

Profiel:

  • Ervaring is een must.
  • Je bent een harde werker die graag zelfstandig kan werken.
  • Je bent flexibel en positief ingesteld.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en kan de klant te woord staan

 

Persoonsgebonden competenties:

  • Je ben collegiaal, flexibel en teamgericht.
  • Je spreekt Nederlands en kan je in het Frans behelpen.
  • Je houdt van afwisselend en boeiend werk.
  • Je kan je aan de strenge productieregels houden (oa HACCP).

 

Aanbod:

Fulltime job (daguren) van onbepaalde duur in een aangename werkomgeving met producten waar je fier op kan zijn.

 

Interesse?2015-04-01-logo-1

Mail uw cv naar: ingrid@inbtween.be

Inbtween bvba

www.inbtween.be