Galjoen, da’s net als Feu d’Or gezelligheid en een gevoel van thuis komen. Proeven van verse streekproducten aan ’t haardvuur, en dat met een uniek panoramisch zicht op de grootste jachthaven van West-Europa.

Voor deze ambitieuze jonge zaak in het Nieuwpoortse zijn we op zoek naar een keukenchef pur sang en een zaalhulp! Niet bang om de handen uit de mouwen te steken en met wat verantwoordelijkheidszin mee je schouders te zetten onder een nieuw leuk project?

Wij zoeken een vaste keukenchef alsook zaalpersoneel.

.

Do you have what it takes: proper, sympathiek en katterap?

Super ambitieus en/of de nodige ervaring , je vertaalt onze visie op het bord, hebt een net voorkomen en bent leergierig. Je spreekt Nederlands en een woordje Frans ? Heb je kennis van het Engels, dan is dit een pluspunt.

Wij bieden een baan binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met een energieke, fijne werksfeer. Persoonlijke groei en het ontdekken van je eigen horeca ambities is iets waar wij graag aan meewerken.

Je werkt met duidelijke kaders, mooie producten, goede apparatuur en met goede afspraken.

Ben jij de positieve, eerlijke, gepassioneerde & collegiale medewerker die graag werkt met het beste wat de wereld te bieden heeft? Reageer snel.

Verschillende verloningsmethoden bespreekbaar.
Onmiddellijke opstart .

Ambitie belonen we graag !

 

Interesse?

Mail  info@newportfoodies.be

of bel ons (058/62 62 32) : vraag naar Antoine Rabaut

Misschien tot binnenkort!

Delen en taggen vinden wij fijn !