Bedrijf:

Saumon d’Or is een vishandel en traiteurzaak in de Zeelaan te Koksijde en werkt sinds de eerste dag onder het motto ‘dagverse vis’.  ’s Morgens uit zee door de lokale vissers en ’s avonds op jouw bord.

Saumon d’Or is een familiaal bedrijf dat al jarenlang met hetzelfde personeel werkt, iets wat door haar cliënteel erg wordt geapprecieerd.

Gespecialiseerd in lijngevangen kabeljauw, biologische zalm, verse Nieuwpoortse garnalen, levende langoustines en langoesten.  Als traiteur worden twee huisgemaakte dagschotels aangeboden.

Functie (hulp)kok:

Je wordt aangenomen als (hulp)kok.

Dit houdt voornamelijk in:

  • Het klaarzetten en voorbereiden van de productieruimte
  • Meedenken en ontwikkelen van dagschotels en bereidingen
  • Het bereiden van de dagschotels en bereidingen
  • Klaarmaken van koude plats
  • Reinigen van hulpmiddelen, productie- en stockageruimtes

Profiel:

Je bent collegiaal, flexibel en teamgericht.

Je hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring bij een beperkt aantal werkgevers.

Je bent een harde werker

Je hebt een verzorgd voorkomen.

Je spreekt Nederlands

Je bent gesteld op netheid en properheid en  kan je aan strenge hygiëneregels houden (oa HACCP).

Aanbod:

Fulltime job in een aangename werkomgeving met producten waar je fier op kan zijn.

5 daagse werkweek (van 9u-13u en van 16u-19u).  Dit kan, wanneer nodig, sporadisch wijzigen.

Indiensttreding van 15 maart 2017

Functie jobstudenten:

  • Klanten bedienen
  • Bestellingen klaarmaken
  • Meehelpen met de productie van bereidingen
  • reinigen van de hulpmiddelen, productie- en stockageruimtes

Profiel:

Je bent 16 jaar of ouder.

Je bent een harde werker die graag in team werkt.

Je spreekt Nederlands en Frans.

Je kan je aan de strenge hygiëneregels houden (oa HACCP).

Je bent flexibel (ook qua uren)

 

Aanbod:

Studentenjob in een aangename werkomgeving met producten waar je fier op kan zijn.

Interesse?

Contacteer Sarah:

0471/48 82 65

Zeelaan 261, 8670 Koksijde

Klik hier voor meer info

 

www.inbtween.be