Orde, structuur en een opgeruimde werkplek dragen bij aan een efficiëntere manier van werken. Alle losse spullen worden op een vaste plek gelegd: papieren worden gesorteerd en in de juiste map bewaard, je schrijfgerief leg je in een bakje en je vuile koffietas mag in de vaatwasser.

Clean desk = clear mind!

Inbtween kan je, volgens verschillende formules, hiermee helpen en, eenmaal alles opgeruimd, stoffen we natuurlijk snel je bureau ook af.

Desk & mind: spic & span!

Grijp je kansen en verhoog je omzet! Efficiënte prospectie, doelgerichte communicatie en het opbouwen van vertrouwen vormen de basis van een succesvolle, winstgevende en langdurende relatie met uw klanten. En dit kan je leren: verkopen is immers een vak. Effectieve verbale en non-verbale communicatie, verkooptechnieken aangepast aan de situatie, technieken om weerstand om te buigen, rollenspelen,… Dit komt allemaal aan bod in deze opleiding.

Al onze diensten zijn erop gericht om het jou makkelijker te maken, om te zorgen dat je meer tijd hebt voor je Core Business, om je voor te bereiden op de uitdagingen die op je weg liggen. Daarom concentreren we ons op vier pijlers: administratieve ondersteuning, advies, opleiding en coaching. Samen werken we aan jouw succes! Daarenboven zijn we erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille (financiële steun voor zowel advies als opleiding). Inbtween: tot je dienst!

Openingsuren
ma tot vrij: 9u – 17u

Lees meer op onze   BLOG 

 BEL ons op 058/59 51 90

   MAIL     ons en wij nemen contact met u op!

* = (verplicht/obligatoire)